Om oss

Siden starten har bedriften vært i stadig utvikling, og bedriften teller i dag rundt 50 dyktige og erfarne ansatte.

Bedriften ble etablert i 1954 av Eivind Engseth. De første årene i det små som personlig firma. Med gradvis øking av oppdragsmengde, vokste bedriften både i størrelse og omsetning og ble omdannet til aksjeselskap i 1977.

Dette, sammen med en moderne maskinpark, gjør oss i stand til å utføre også store og komplekse oppdrag. Ved behov, påtar vi oss totalentrepriser. Det vil si alt grunnarbeidet inkludert sprengningsarbeider, opparbeidelse av grøntanlegg og asfaltering.

Vi har base på Rolvsøy i Fredrikstad, hvor vi også har verksted og lager.

Åpenhetsloven

Åpenhetsloven skal fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i forbindelse med produksjon av varer og levering av tjenester. Samtidig skal den sikre allmennheten tilgang til informasjon om hvordan virksomheter arbeider med temaet og eventuelt håndterer negative konsekvenser for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold.

Eivind Engseth Entrprenør AS omfattes av denne loven, og utfører fortløpende aktsomhetsvurderinger og stiller tydelige krav og forventninger til våre leverandører og forretningsforbindelser.

Her kan du lese vår rapport om åpenhetsloven.

 

 

60 år i 2014

Firma ble 60 år i 2014 og ansatte med følge dro på jubileumstur til Budapest.